Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal,  APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă în cazul a trei asociații de proprietari din municipiul Rm. Vâlcea.

Cele trei asociații sunt Asociaţia  de Proprietari Bl. C1, sc. A, cu un debit de 4.458,09 lei;  Asociaţia  de Proprietari N7, PT38 – NORD 5, cu un debit de 3.847,62 lei și Asociaţia  de Proprietari S7/1, sc. A – TRAIAN SUD, cu un debit de 1.817,63,  incluse în categoria clienţilor rău-platnici și care, la data de 10.04.2019, înregistrează 4 luni restanțe.

Societatea APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate.

Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze just această atitudine.

Asociaţiile de proprietari au fost deja notificate, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare.

Locatarii bun-platnici din cadrul asociaţiilor de proprietari care vor fi debranşate sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri.

 

 

Articolul precedentAcord de colaborare între Asociaţia Municipiilor din România şi Academia Română
Articolul următorTrafic alternativ, începând de astăzi, pe DN 7. Se recomandă rute alternative