Inspirat de modelul Woodstock, (muzică, natură, socializare), festivalul secolului trecut care a schimbat lumea, prima ediție a festivalului de muzică electronică din regiunea Oltenia, „Deep Forest Fest”, va debuta la Râmnicu Vâlcea pe 28 Iunie.

Deep Forest Fest va debuta în 2019 pe un platou de peste 40 000 de metri patrati, în Fețeni, la doar 3 kilometri de Ramnicu Valcea.

Proiectul a fost anunțat, în premieră, la finalul anului 2018, la celebrarea unui an de la înființarea „Golden Club” în Județul Vâlcea.

Inițiatorul acestui eveniment în Râmnicu Vâlcea, Cristi Toma, un pasionat al muzicii și unul dintre cei mai apreciați DJ din Județul Vâlcea declară că oraşul se va bucura de un eveniment impresionant.

Electronic Dance Music, proiecții de pe platoul Fețeni, zeci de invitați din țară și din străinătate, care alegorice și o priveliște unică asupra orașului, iată câteva dintre elementele care vor face parte din festival.

Timp de 3 zile vor fi prezenti in Ramnic DJ-i internationali si nationali: OXIA, STEFAN BINIAK, DIRTY NANO, ADRIAN EFTIMIE, OPTICK, ROSARIO INTERNULLO, MANUEL RIVA, ANDRE RIZO, SLLASH&DOPPE, AFGO, DAVE ANDRES.

La dispoziția participanților vor fi puse autocare cu DJ-i locali pentru transport din centrul orasului pana la locatia festivalului.

Organizatorii pun la dispozitia publicului si loc de campare cu dusuri.

În zona vor fi amplasate și 14 food truck-uri.

Festivalul House va avea loc la Râmnicu Vâlcea în perioada 28-30 iunie 2019 și va fi susținut de autoritățile locale.

Articolul precedentPompierii vâlceni au intervenit miercuri în mai multe zone afectate de ploi
Articolul următorSesiune cu tema viitorul Europei, la conacul Bălcescu