”Promit că voi avea o administraţie corectă şi că-i voi trata cu respect maxim pe toţi râmnicenii cu vederi liberale.

Eu îi înţeleg perfect pe râmnicenii care au fost şi sunt legaţi de doctrine ale altor formaţiuni, de idei liberale mai ales. Ei trăiesc o dramă. Unii din ei văd că partidele pe care le-au susţinut nu au candidaţi, sau nu au candidaţi ce pot învinge maşina de vot a actualului primar. Mai supăraţi sunt cei ce simpatizau cu PNL şi unii care sunt membri PNL. Aceşti oameni pur şi simplu nu pot vota cu un candidat care timp de patru ani a încasat salariul de viceprimar degeaba, care nu a făcut măcar un proiect benefic oraşului, nici măcar atunci când avea majoritatea în consiliul local.
Sunteți dezamăgiţi. Mi-ați scris că apreciați modul meu direct de a critica argumentat, constant şi la obiect actuala administraţie. Am stabilit întâlniri cu voi. Oamenii vor să se asigure că nu voi face politică de birou. Le-am spus că voi face doar administraţie în primărie. Nu politică, nu răzbunare, nu găşti, nu favoritisme. O administraţie cât se poate de corectă pentru fiecare cetăţean indiferent ce opţiuni politice are. Şi că voi găsi soluţii să suţin fiecare mic antreprenor sau om cu profesii liberale din oraş care vrea să facă ceva legal, ceva util, să –şi aducă contribuţia la buget dezvoltându-se, evoluând.

Eu sunt dator să fiu un susţinător al fiecărui râmnicean care vrea să investească corect măcar un leu!” a declarat Vicențiu Mocanu.

CMF 21240330

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentCod Galben de inundații în trei județe din România. Unde vor lovi apele
Articolul următorTechirghiol a sărbătorit 125 de ani de Balneologie! Congres mondial, în stațiunea recunoscută pentru inovația în tratamente naturiste