Joi au fost inaugurate la Râmnicu Vâlcea noi săli de naștere la maternitate.

Consiliul Județean Vâlcea a alocat 524.000 lei, din bugetul propriu al județului, a declarat președintele Consiliului, Constantin Rădulescu.

(…) pentru că avem proiect pregătit prin care vom atrage aprox. 8 milioane de euro, am luat decizia să facem lucrări de reparații, reabilitare și întreținere la sălile de naștere și cele de reanimare, pe care le-am prezentat astăzi.

Întrucât, în urma licitațiilor, am înregistrat economii, cu banii rămași vom reabilita și parterul Secției de obstetrică și ginecologie, unde se află zona de primire pacienți, dar și zona de așteptare a pacienților de la secția Oncologie.

Tot din bugetul propriu al județului, am alocat 1,7 milioane lei pentru realizarea lucrărilor de consolidare a clădirii maternității, condiție esențială pentru a putea accesa proiectul european. Ieri, am reușit să semnăm contractul de proiectare și execuție și pentru aceste lucrări.- Constantin Rădulescu 

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedent100% TU DECIZI! Mihai Fifor, pesedistul bun la toate ministerele: șef la Apărare, Economie, Interne și chiar premier!
Articolul următorLiberty Hub – Defending the West with Mike and Ana about the Christian pillars