Candidatul PNL la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, a subliniat motivele pentru care susține că este necesară decongestionarea traficului în Râmnicu Vâlcea.

„Decongestionarea traficului a fost unul dintre subiectele conferinței de presă susținută luni, alături de dl. senator Romulus Bulacu, dedicată mediului economic și dezvoltării orașului nostru”- Virgil Pîrvulescu.

Acesta cuprinde, conform declarațiilor domniei sale, traficul de mare tonaj de pe centura orașului, transportul public și pistele de bicicletă.

Traficul greu dinspre zona Drăgășani va fi deviat, în scurt timp, pe o artera diferita, un drum expres către punctul Tigveni, pe baza unui studiu de fezabilitate aflat în lucru la Ministerul Transporturilor, a declarat Virgil Pîrvulescu în cadrul unei conferințe de presă.

Drumul, de 14, 6 kilometri, va prelua astfel traficul greu din zona turistică Valea Oltului.

Virgil Pîrvulescu a invocat și numărul insuficient al pistelor pentru bicicliști și al parcărilor, reiterând faptul că singura soluție o reprezintă fondurile europene.

Recent, după ce a prezentat avantajele pe care consideră că le poate oferi educația profesională și necesitatea învățământului dual, candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea, a adus în discuție și oportunități pentru relansarea economică a regiunii vâlcene, într- un program denumit: „11 pași pentru relansarea economică a municipiului Râmnicu Vâlcea”.

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentCum va fi vremea în țara noastă în săptămânile ce urmează
Articolul următorEvaluarea Națională: 172 482 de absolvenţi ai claselor a VIII-a s-au înscris