Echipaje de intervenţie și o acțiune de aproximativ cinci ore pentru oprirea unui incendiu în interiorul ului hale în Județul Vâlcea.

Incendiul produs sâmbătă la un depozit cu baloti de lucerna situat in localitatea Diculesti, s- a extins pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

„Pentru stingerea flăcărilor, s-au creat culoare de acces în zona de depozitare, baloţii fiind scoşi cu ajutorul unui utilaj. În urmă evaluării preliminare, s-a constatat că au ars şi au fost afectaţi prin afumare circa 800 de baloţi de lucernă, în greutate aproximativă de 700 kg fiecare. Prin efortul susţinut al pompierilor şi al membrilor Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, au fost salvaţi circa 1300 de baloţi, incendiul fiind stins după aproape 5 ore de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei”- ISU Vâlcea

În urma cercetărilor făcute la faţa locului s- a decis că „flăcările s-ar fi declanşat în urmă autoaprinderii, în interiorul depozitului fiind descoperite resturi descompuse prin ardere, provenite din plante furajere, care au dus la iniţierea incendiului”.

 
 

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentMilioane de țigarete confiscate pe Valea Oltului
Articolul următorValori de trafic ridicate în Predeal, Azuga, Bușteni