Valcea pe locul al doilea la nivel național, în urma afișării rezultatelor obținute la Bacalaureat de elevii vâlceni. 16 dintre aceștia au obținut media 10.00 (zece) la Bacalaureat în această sesiune, clasând județul pe locul doi, la acest criteriu.

Au fost publicate rezultatele parțiale la examenul de Bacalaureat. 59,16% dintre candidații prezenți au promovat acest examen (rata de promovare ținând cont de candidații din seria curentă este de 68,13%).

16 absolvenți vâlceni au obținut media 10.00 (zece) la Bacalaureat sesiunea aceasta, clasând județul Vâlcea pe locul al doilea la acest criteriu la nivel național. Absolvenții care au obținut media maximă la bacalaureat provin de la următoarele unități de învățământ: Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” Râmnicu Vâlcea – 7 absolvenți, Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu și Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” câte 3 absolvenți, Colegiul Național „Alexandru Lahovari” Râmnicu Vâlcea – 2 absolvenți, Colegiul Național „Gib Mihăescu” Drăgășani – 1 absolvent cu media 10.00 (zece).

Felicitări, dragi elevi! Vă așteaptă ecusonul de student!

Cu același respect fac o reverență în fața profesorilor care v-au îndrumat pașii și a părinților care v-au sprijinit și v-au încurajat!- Mihaela Andraianu, inspector scolar general Vâlcea

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentAvertizare! A fost semnalată prezența urșilor în zona Transfăgărăsan, deschisă astăzi
Articolul următorFinal de 10, pentru un nou început, la Râmnicu Vâlcea