Șapte elevi ai Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea au obținut media maximă la examenul de Bacalaureat susținut în acest an.

Cu același numar de elevi care au reușit să încheie examenele cu nota 10, Colegiul Naţional din Iaşi și cel din Râmnic sunt urmate de CN „Matei Basarab” și CN”Gheorghe Şincai”, București.

Ati ales să fiți cei mai buni, nu doar prin ocuparea primei poziții in topul promovării examenului de Bacalaureat( 97,86%)
 …sau prin cele 7 medii ale perfectiunii absolute 
… sau prin performanța pasiunii pentru limba romană (19 note de 10), matematica (26 de note de 10), istorie (13 note de 10), disciplinele la alegere (33 de note de 10).
Ati ales să fiți cei mai buni, cu 120 de medii peste 9 (din 187 de absolvenți), cu 91 de note de 10.
Ati ales să fiți cei mai buni, prin determinare, maturitate și frumusețe interioară, a declarat directorul colegiului Vâlcean, Alina Vețeleanu

Colegiul Național de Informatică “Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea este prima unitate de învățământ din județul Valcea care a primit recent titlul de “Școală Europeană” din partea Ministerului Învățământului.

Colegiul s-a clasat pe locul 8, dintre cele 61 de scoli desemnate ca urmare a implicării în proiectele europene.

Timp de trei ani, liceul valcean se poate bucura de acest privilegiu si va avea prioritate în cazul aplicării pentru noi proiecte europene.

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentBacalaureat|Vâlcea,16 medii de 10, locul doi la nivel național, anunță inspectorul general Mihaela Andreianu
Articolul următorInterviu Realitatea PLUS – Liviu Dragnea, dezvăluiri bombă: Cine dorea cu orice preț schimbările în Justiție?