Astăzi, de ziua sa, muzicianul Bobiță Cătușanu își va surprinde, din nou, fanii cu una dintre ideile sale.

De această dată va organiza la Râmnicu Vâlcea un concert grandios, o premieră în România, declară artistul vâlcean: un concert cu sunet 3D.

Prezent la locație artistul a prezentat pe pagia de socializare imagini de la montarea echipamentelor speciale.

Imagine
Concertul, transmis live, va oferi fanilor săi prilejul de a asista la un show de lumini spectaculoase și un decor modern, de dimensiuni impresionante: o scenă piramidală, 360 de grade, sunet 3 D.

8 camere 4K, doua drone si o cameră 360 de grade care va culisa pe un cablu de 40 m vor face posibilă transmisiunea live.

Este pentru prima dată în România când se va folosi tehologia de sunet 3D, o tehnologie care dă senzația spectatorilor că vor fi prezenți pe scenă, a declarat artistul.

Spectacolul va începe la ora 21 00.

În anul 2011 Bobiță Cătușanu, alături de doi fotografi râmniceni, Eugen Belivac şi Cătălin Colniceanu au surprins satul vâlcean, realizând o expoziţie de fotografie tridimensională, „etno 3D”.

Articolul precedentComunitatea oamenilor care se dezvoltă profesional, citesc marile cărți și investesc în educația permanentă
Articolul următorProdusele oferite de Uniunea Europeană persoanelor vulnerabile vor fi distribuite, începând de joi, la Vâlcea