La sediul Instituției Prefectului Vâlcea, va avea loc luni, 26 august 2019, începând cu ora 10:00, cea de-a II-a etapă a Campaniei ,,Informare acasă! Siguranță în lume!”, organizată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, ce are ca scop informarea cetăţenilor români asupra riscurilor la care se pot expune în demersurile de căutare a unui loc de muncă, program de studii sau de a se stabili în afara granițelor României.

Campania ,,Informare acasă! Siguranță în lume!”, își propune stimularea procesului de reîntoarcere și reinserție socio-profesională pentru cei care hotărăsc să revină acasă.

Prin această inițiativă, se urmărește ca tot mai mulți români să își cunoască drepturile și responsabilitățile pe care le au ca cetățeni europeni și să știe, totodată, cum să acționeze când drepturile le sunt încălcate atunci când se află peste hotare ca turiști, la studii sau în calitate de angajați.

În vederea promovării acestei campanii naționale, Instituția Prefectului județului Vâlcea, adresează rugămintea reprezentanților mass-media, de a participa acest eveniment.

Articolul precedentAcord de parteneriat între Consiliul Județean Vâlcea și Primăria Bălcești
Articolul următorIncendiu la o tipografie în Vâlcea !