Poliţiştii valceni recomandă tuturor participanţilor la trafic să ţină cont de conditiile meteorologice, cod galben de vreme rea, atunci când pornesc la drum şi să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor de drum. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o averizare de cod galben de ploi pentru judeţul Vâlcea valabilă până luni seara, 9 iulie 2018, la ora 21.00.

In conditiile producerii unor fenomene meteo, cod galben, ce pot afecta siguranţa circulatiei rutiere, poliţiştii le recomandă atât conducătorilor de vehicule, cât şi pietonilor să manifeste prudenţă in trafic şi să respecte regulile de circulatie. Adaptaţi o manieră prudenta de conducere şi adaptati permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic.

Pentru a preintampina producerea unor evenimente rutiere nedorite , Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să pastreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul din faţă pentru a putea opri in conditii de siguranta. Poliţiştii vâlceni sunt la datorie si vor actiona in caz de nevoie, pentru salvarea de vieţi omenesti

Articolul precedentAlicia Gogirla si echipa Romaniei, pe podium !
Articolul următorAnda Adam castiga… alegerile la Daesti !