Medalii de aur obţinute la Olimpiada Naţională de Tehnologia Informaţiei, de la Arad, de elevi vâlceni.

Elevii care s- au clasat pe primele locuri sunt Dragomir Eduardo Ştefan, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea şi Popa Iulian Alexandru, elev în clasa a XI-a la același colegiu.

Acestea nu sunt singurele distincții. Tinerii vâlceni au obţinut şi o medalie de argint, este vorba despre Călugăriţoiu Ion Victor, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” Râmnicu Vâlcea şi două medalii de bronz, câştigate de Dăncău Sebastian, clasa a XI-a, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”Râmnicu Vâlcea, şi Nicu Theodor Alexandru, clasa a XII-a, Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari”Râmnicu Vâlcea.

Succes pentru elevii din județ și la Olimpiada Naţională de Informatică, desfăşurată la Bucureşti pentru elevii de gimnaziu şi la Suceava pentru elevii de liceu.

Vâlcea s-a clasat, din nou, pe primele locuri în ţară, obţinând două medalii de argint (Oprea Mihai Adrian, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea şi Kaproş Ana, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea) şi cinci din bronz.

“Felicitări profesorilor! Felicitări părinţilor! Succes elevilor în competiţiile viitoare!”, transmite conducerea ISJ Vâlcea.

Articolul precedentRetinut pentru viol asupra unei minore !
Articolul următor„Succesorul” lui Beethoven și simfonia a VII- a se aud la Filarmonică, sub bagheta lui Hieg Jae Choi