Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au reușit depistarea și reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, de 39 de ani, din comuna Lădești, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol.

Procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani a dispus luarea măsura controlului judiciar față de bărbatul în cauză.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu o minoră, de 13 ani, din comuna Mădulari, în cursul anului 2019.

Polițiștii s-au sesizat cu privire la comiterea infracțiunii de viol, dat fiind faptul că, în urma cercetărilor efectuate, minora nu avea capacitatea de a discerne asupra faptelor sale.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală au reușit să-l depisteze pe bărbat în comuna Dăești, sat Fedeloșoiu, cu sprijinul polițiștilor din localitate.

Acesta se sustrăgea cercetărilor și măsurilor preventive.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Peventivă Vâlcea, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani a dispus măsura controlului judiciar față de acesta.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.

Articolul precedentO nouă facilitate pusă la dispoziţia vizitatorilor Parcului Mircea cel Bătrân
Articolul următorDoi elevi din Râmnic medaliați cu aur la Olimpiada Naţională de Tehnologia Informaţiei