”Păltiniș, locul perfect pentru o bătaie cu zăpadă !” . Așa au gândit organizatorii de anul acesta mult așteptatul eveniment ”Serbările Zăpezii”. Și au avut dreptate, pentru că în noaptea dinaintea sosirii participanților, a nins  și s-a așternut un strat de aproximativ 50 de cm de zăpadă proaspătă.

Școlile gimnaziale Nr. 5 și Anton Pann din municipiul Râmnicu Vâlcea, și partenerii acestora Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și Asociația Județeană Sportul pentru Toți, au avut pentru ce să se bucure la Păltiniș, deoarece cei aproximativ 110 participanți au putut să alerge în saci, să se dea cu sania, să construiască oameni de zăpadă și să își încerce forțele la trasul frânghiei.

Atunci când oboseala își spunea cuvântul sau frigul începea să se întețească, pe copii și tineri îi așteptau activități diverse în interior.

Pentru toate  probele la care au participat, cei care s-au situat pe primele trei locuri au fost premiați cu: diplome, medalii, plachete și tricouri.

Articolul precedentLucrări la canalizarea pluvială pentru eliminarea inundării gospodăriilor
Articolul următorPrimul spectacol folcloric din Județul Vâlcea: „Sărbătoarea primăverii”, în anii 1986