Duminica, 14 Octombrie, Horaţiu Mălăele ajunge pentru prima data in Aby Stage cu piesa de teatru „Sunt un orb”.

“Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani”, așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta.

Pentru această variantă a spectacolului, maestrul Mălăele si- a luat drept aliati  umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu si vibrațiile delicate ale boemului Nichita Stanescu.

Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeti atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele, promit organizatorii.

Convins ca rasul va mantui, spectacolul cuprinde cateva poezii de calitate si proza scurta.

„Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra“, spune Horatiu Mălăele.

Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentatiilor sale.

Artistul isi provoaca privitorii cu umor si sinceritate intr-un recital de neegalat, cu avertismentul: „pericol de ras in hohote“.

Spectacolul va incepe la ora 20 00.

Articolul precedentAcces interzis pe Strada Dealul Malului, astazi și mâine
Articolul următorAsociatia “Mămici din Valcea” va așteaptă la un spectacol caritabil in centrul Ramnicului