Vâlcenii se mobilizează sâmbătă in centrul Ramnicului pentru a strânge fonduri pentru doua tinere mămici din Valcea, care au mare nevoie de cei din jurul lor.

Asociatia „Mămici din Valcea”, cu sprijinul Teatrului Municipal Ariel, al unor soliști de muzica populară, Filarmonicii “Ion Dumitrescu”, al elevilor coordonați de soprana Camelia Clavac și Monica Scurtu, al vâlcenilor impresionați de povestea celor doua femei, organizeaza sâmbătă, 29 Septembrie, incepand cu ora 15 30 o amplă acțiune caritabila.

“De nenumărate ori am demonstrat că împreună suntem puternici, împreună am găsit soluția potrivită oricărei situații urgente ce a ajuns în atenția noastră!” declară Denisa Matei, președinte al asociației Vâlcene și unul dintre inițiatorii acestui eveniment.

Cei care doresc sa vina in sprijinul celor doua tinere, ce au nevoie urgentă de ajutor, sunt așteptați în centru, „la ceas”, la evenimentul caritabil: „Vâlcenii împreună pentru viață!”

Pe scenă vor urca actori ai Teatrului Ariel, alături de Trupa de dans “Ru Apollo”, vor avea loc și concerte de muzica ușoară și populară.

Pentru cei mici vor fi organizate momente de animație și face painting cu “Micul Pepe” și diverși animatori costumați in personaje Disney.

In zona va fi amplasată o urnă in care cu toții pot să doneze pentru a le ajuta pe Madalina și Ramona!

Articolul precedentHoratiu Malaele vine la Ramnicu Valcea cu un one man show spectaculos
Articolul următorOcrotitorul Ramnicului, celebrat de valceni