Visul handbalistelor de la S.C.M Rm. Vâlcea de a prinde încă din acest sezon grupele EHF s-a spulberat în cea de-a doua repriză a întâlnirii cu Ikast.

După 30 de minute în care recuperaseră 4 goluri, din cele 6 deficit, sportivele pregătite de Florentin Pera au slăbit ritmul, situație exploatată la maxim de danezele de la Ikast, nordicele reușind să câștige în cele din urmă la două goluri diferență, scor 19-21.

Sala Sporturilor Traian a fost și la partida cu Ikast, din turul 3 al Cupei EHF, arhiplină !

Vâlcencele au început excelent partida și după 30 de minute de joc extrem de disputat, recuperaseră 4 goluri din diferența de 6 înregistrată în manșa tur, în Danemarca.

Numai că, după pauză, pe teren lucrurile s-au inversat, danezele au început să înscrie spectaculos, iar handbalistele SCM-ului au retrăit coșmarul din prima repriză jucată în Danemarca, atunci când au înscris doar 5 goluri într-o repriză !

Nici macar încurajările din partea publicului sau timpii de odihnă ceruți de banca tehnică nu au avut efect, astfel încât, la finalul celor 60 de minute, tabela avea să arate 19-21 !

Pentru Florentin Pera a fost o aniversare amară, antrenorul vâlcencelor împlinind chiar în ziua meciului 39 de ani !

Cele 19 goluri ale SCM Rm Valcea au fost înscrise de Marta Lopez, 5, Natalia Vasileuskaya, 4, Irina Glibko, 3,Maria Petrovic și Alicia Fernandez câte 2, Raluca Băcăoanu, Samara Da Silva și Ana Maria Popa, cate un gol.

Surprizele placute în handbalul feminin au venit însă de la celelalte două echipe românești angrenate în Cupa EHF, Măgura Cisnădie și deținătoarea trofeului, CSM Craiova.

Măgura Cisnădie s-a calificat, duminică seara, în grupele Cupei EHF la handbal feminin, după ce a învins formaţia rusă Zvezda Zvenigorod cu scorul de 26-18 (10-10), pe teren propriu, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei.

Măgura, medaliată cu bronz în ediţia trecută a Ligii Naţionale şi debutantă în cupele europene, fusese învinsă în prima manşă cu scorul de 29-24.

SCM Craiova, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în grupele Cupei EHF la handbal feminin, după ce a învins formaţia germană Borussia Dortmund cu scorul de 19-18 (10-9), în Bănie, în manşa secundă din turul al treilea preliminar al competiţiei.

SCM Craiova se impusese şi în primul meci, cu 19-17.

Articolul precedentTraseele autobuzelor și microbuzelor SC ETA SA sunt deviate, începând de astăzi
Articolul următorPremiere și aniversari la Teatrul “Ariel”