În conexiune cu scena pe care, timp de trei zile, între 27 şi 29 iulie, se vor desfăşura concertele de muzică populară, pop şi rock din cadrul Zilelor Imnului Naţional 2018, pe splaiul Independenţei începe amenajarea unei zone dedicate alimentaţiei publice şi comerţului.

Râmnicenii sunt aşteptaţi să se răcorească (sau să se adăpostească de ploaie, după caz) pe 15 terase a căror logistică a fost asigurată de partenerii tradiţionali ai municipalităţii, amenajarea lor fiind în curs de realizare.

Alte 10 standuri vor ispiti vizitatorii cu dulciuri de panificaţie, de la nelipsitul kurtos kolacsi până la gogoşi, clătite şi altele produse din această categorie, iar peste 40 de comercianţi vor oferi spre vânzare, pe parcursul celor trei zile, atât produse alimentare tradiţionale, cât şi articole lucrate manual, din domeniul artizanatului, bijuteriilor sau al suvenirurilor.

Nu în ultimul rând, două parcuri de distracţii îi vor aştepta pe cei mici şi pe cei mari cu echipamente dintre cele mai atractive pentru joacă şi aventură.

Articolul precedentEvenimente de tradiție la Râmnicu Vâlcea
Articolul următorO asociație de proprietari, notificată de APAVIL