APAVIL a desfăşurat şi în perioada 24 – 30 august o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Dragoș Serafim, Uzinei nr. 37, Buda nr. 6, Cojocarilor, Râureni nr. 34, Colonie Nuci, strada Uzinei și Stolniceni nr. 19.

În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Banu Mărăcine Dragoș Serafim, Copăcelu intersecție cu Ocnele Mari, Apusului, Eftimești, Cojocarilor și Schitul Troianu.

S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

s-au executat săpături mecanice și manuale, s-au montat 20 ml țeavă (prelungire rețea) PEHD PN10 D90mm și se continuă cu amenajarea terenului pentru finalizarea lucrărilor de înlocuit țeavă apă potabilă pe strada Apusului;

continuă lucrările de extindere rețea apă potabilă și canalizare, pe strada Schitul Troianu II;

au fost curățate manual și mecanizat  căminele de canalizare în zonele: Ostroveni II, str. Timiș, str. A. Predescu și str. Calea lui Traian – cămine Troianu.

a fost montat un clapet antiretur DN 125 pe str. Carol I, Bl. Federalcoop;

a fost executat un racord gură  de scurgere în Zona  Zăvoi – Bl.5;

s-au ridicat la cotă  căminele  de canalizare pe str. Calea  lui  Traian – Bl. S16  și  S31;

a fost decopertat asfaltul din jurul  căminelor  de canalizare, în vederea refacerii, pe str. Mihai  Viteazul;

s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;

s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;

au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: Stadion  Nord (lângă  Kaufland); str. Constantin Brâncuși – Bl. H3, Sc.A; str. Nicolae Iorga – BL. A27/III și BL. A28/I; Aleea Stejarului – BL.C0;  Calea lui Traian – BL.5; Știrbei  Vodă;  Depozitelor;  Banu Mărăcine; Gib  Mihăescu (Direcția  de Drumuri și Poduri) și Aleea  Cocorilor – Bl.26.

Tot în această perioadă au fost montate 16 apometre, dintre care 13 verificate și înlocuite și 3 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 11 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 20 avize de amplasament și 2 avize tehnice.      

Articolul precedentInspirată din „Happiest 5k on the Planet”, o nouă ediție a „Cursei culorilor” va debuta în Râmnic
Articolul următorInfractiune rutiera constatata in flagrant !