Tânărul vâlcean Iulian Andrei a reușit să realizeze în orașul filmului, Los Angeles, parteneriate importante cu artiști din România și America.

Deținătorul unui restaurant în Los Angeles, pasionat de artă și gastonomie, tânărul a ales să organizeze și evenimente culturale.

Imagine

Imagine

Și- a pus la dispoziție restaurantul pentru a organiza expoziții de fotografie, pictură și conferințe organizate de poeții tinerei generații, din lumea întreagă.

Imagine

În programul conceput de el este inclusă în prezent și o expoziție de video painting realizată de un artist american, Natasa, selectată de board ul lui Iulian.

Imagine

Imagine

În timpul liber Iulian își ajută angajații în bucătărie.

Imagine

Regizor, scriitor, fotograf, vâlceanul a declarat pentru Realitatea de Vâlcea că le transmite copiilor vâlceni „să nu uite să se joace!”.

Obiectele și lucrările expuse în restaurantul său pun în valoare particularităţile artistice locale din diferite zone ale lumii și varietatea elementelor de influenţă occidentală și europeană.

Imagine

Imagine

Foto: Iulian Andrei

Programele sale au la bază contactul direct cu opera de artă originală și procesul de creație, declară tânărul vâlcean.

Evenimente de acest gen au fost organizate pentru prima și în Râmnicu Vâlcea, în acest an, la Arya Concept Lounge, unde au putut fi urmărite expoziții permanente de pictură și spectacole eveniment organizate de cafenea în parteneriat cu primul teatru independent din Râmnic, Happy Place Events.

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentVirgil Pîrvulescu: avantajele educației profesionale
Articolul următorPrima slujbă la Arhiepiscopia Râmnicului în stare de alertă