Joi, 3 ianuarie 2019, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, s-a deplasat la sediul unor instituţii aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean Vâlcea, unde a avut o serie de întâlniri cu membri ai conducerilor acestora.

„Şi anul acesta, cu voia lui Dumnezeu şi cu ajutorul oamenilor, ne vom strădui să facem fapte bune pentru vâlceni” , a declarat președintele C.J Vâlcea, Constantin Rădulescu.

„În cursul dimineţii de astăzi, am fost la Spitalul Judeţean de Urgenţe Vâlcea, pentru a verifica, personal, modul de desfăşurare a lucrărilor la clădirea unde va fi instalat aparatul RMN, ocazie cu care am vizitat şi farmacia Spitalului, dar şi Unitatea de Primiri Urgenţe.

Suntem printre primele judeţe din ţară care au semnat cu Guvernul României documentele pentru dotarea cu un aparat RMN a Spitalului Judeţean de Urgenţe Vâlcea.

După jumătatea lunii februarie, va fi adus aparatul, urmând ca, după instalarea lui, să fie finalizate şi lucrările la clădire.

Este o construcţie cu regim special şi, de aceea, este nevoie ca, mai întâi să fie pus pe poziţie dispozitivul, care va trebui interconectat apoi cu clădirea în care va fi instalat şi cu cea a spitalului.”


Tot în 3 ianuarie a avut loc o întâlnire şi cu personalul din conducerea Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Vâlcea, pentru a discuta despre programul anual de lucrări pe drumurile judeţene.

Articolul precedentArticole pirotehnice confiscate la Valcea
Articolul următorȘi vâlcenii mai au de așteptat