În urma apariției în spațiul virtual a unui video, în care un elev al Liceului „Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Rm. Vâlcea amenință cu acte de violență o profesoară, în timpul orei de curs, Poliția vâlceana vine cu câteva precizări.

Poliția Rm. Vâlcea s-a autosesizat în acest caz, fiind întocmit un dosar penal în care se fac cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, prevăzută de art. 206 din Codul Penal.

În ziua de 13 septembrie, în jurul orei 09:00, un elev din clasa a XI-a a liceului vâlcean, a avut o discutie în contradictoriu cu un cadru didactic, în timpul orei, recurgând apoi la amenințări.

Incidentul a fost filmat și încarcat pe internet, iar în data de 14 septembrie au fost demarate cercetările în acest caz, persoana bănuită fiind adusă la sediul Poliției pentru audieri.

UPDATE

Elevul S.M.R. a fost retinut pentru 24 de ore de catre politistii de la IPJ Valcea.

Conducerea liceului valcean a decis cu putin timp in urma exmatricularea elevului S.M.R. , fara drept de reinscriere in unitate. Elevul care a filmat momentul a primit mustrare scrisa si i-a fost scazuta nota la purtare.

Articolul precedentRestricții de circulație la Râmnicu Vâlcea !
Articolul următor”Let´s Do It, Romania !”  la Valcea