Program prelungit, la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Vâlcea, anunta prefectul judetului Valcea.

Pana pe data de 14 august 2019, program va fi prelungit, în intervalul orar 08 30 – 18 30.

Având în vedere faptul că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie, iar economisirea timpului și valorificarea acestuia sunt foarte importante, rog persoanele, care doresc să depună astfel de cereri, să efectueze în prealabil o programare online pe platforma https://epasapoarte.ro/.

De asemenea cetățenii români care au reședința, domiciliul sau se află la muncă în străinătate, pot să acceseze serviciile oferite la nivelul misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale României din străinătate, pentru a evita aglomerația de la ghișeele de eliberări pașapoarte din țară.

Soluția programării online va scurta foarte mult perioada de așteptare pentru depunerea cererilor de eliberare a pașaportului, diminuându-se prin aceste modalități considerabil și cozile ce se formează adesea inexplicabil,încă de la primele ore ale dimineții.

În speranța că aceste soluții va fi agreată de cât mai multe persoane ce doresc eliberarea de pașapoarte în numele Instituției Prefectului Vâlcea le adresez mulțumiri anticipate!- Florian Marin

Articolul precedentTrafic îngreunat pe DN 7, Centura Râmnicu Vâlcea
Articolul următorIoan Iacob de la Neamț, ocrotitorul bibliotecarilor vâlceni