Pentru călătoria cu trenul în întreaga Europă, CFR Călători recomandă oferta Interrail Global Pass care, în perioada 06 – 15 iulie 2018, vine cu o reducere suplimentară, de  15%. Oferta promoţională cu reducere este pusă în vânzare până la data de 15 iulie 2018, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei până la data de 14 octombrie 2018.

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până înTurcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia. Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la cinci zile până la o lună, pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei. Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi peparcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variant avantajoasă şi relaxantă de a explora continental european, la preţuri atractive.

Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.

Copiii călătoresc gratuit însoţiţi de un adult posesor de Interrail Global Pass sau Interrail One Country Pass.

Dacă un adult posesor de pass călătoreşte cu mai mult de doi copii, se va emite câte un pass de tânăr pentru fiecare din ceilalţi copii.

Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii se pot adreasa personalului din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro , secțiunea Trafic internațional / Mers de tren internațional sau să ne contacteze la numărul de telefon 021.314.5528

Interrail permite o mai mare flexibilitate şi libertate de alegere a călătorului, atât în ceea ce priveşte ţările în care se poate călători, cât şi în ceea ce priveşte timpul.

Articolul precedentUn tanar valcean pe podium, la Campionatul de Înot al Ministerului Afacerilor Interne
Articolul următorVama din Ramnicu Valcea, modernizata, prin Acordul cu reprezentantii Ministerului Finantelor