Având în vedere lucrările de remediere a unei avarii localizată pe conducta din oțel Dn 500 mm, în municipiul Drăgășani, pe drumul de centură în punctul cunoscut sub denumirea de „Fântâna Buduroi”, traficul în zonă va fi restricționat în data de 21 mai, pe porțiunea de centură cuprinsă între intersecția acesteia cu bulevardul Tudor Vladimirescu și intersecția cu strada Regele Ferdinand, până la finalizarea lucrărilor.

În aceste condiții circulația dinspre Rm. Vâlcea, de la intersecția cu bd. Tudor Vladimirecu, este dirijată pe bulevard, prin centrul orașului, până la intersecția cu centura.

Din direcția Craiova-Slatina circulația de pe centura Drăgășaniului, în punctul de intersecție cu str. Căpitan Hoarcă, este dirijată pe str. Regele Ferdinad, str.Gib Mihăescu până la hotelul Rusidava și în continuare pe bd. Tudor Vladimirescu spre Rm. Vâlcea.

APAVIL SA lucrează cu toate formațiile de intervenție din cadrul sectorului Drăgășani pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp.

Pe toată durata intervenției se urmărește asigurarea continuă a serviciului de alimentare cu apă potabilă a orașului, toate lucrările efectuâdu-se cu rețeaua sub presiune.

Circulația a fost reluată normal imediat după ora 21.00, la finalizarea lucrărilor.

Articolul precedentLa cererea locuitorilor, strada Straubing a intrat în reabilitare
Articolul următorProiect AVE („Asta Vreau Eu!”) la Râmnicu Vâlcea !