Un tânăr actor de origine vâlceană, Gogu Preda, intr- un rol de excepție realizat in spectacolul “Experimentul P.”, in regia lui Alexander Hausvater.

Premiera spectacolului a avut loc in deschiderea “Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio şi Forme Noi” la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti.

O distribuitie tânără, cu actori talentați și bucuroși sa pătrundă in lumea extraordinară propusă publicului de celebrul Alexander Hausvater. O lume in care filmul, dansul și muzica ii conduc pe actori in căutarea celor mai frumoase trăiri ale ființei umane, capabilă de lucruri extraordinare.

O provocare primită cu multă încântare și care a necesitat o muncă susținută, au declarat pentru Realitatea de Valcea actorii Gogu Preda și Tatiana Serghi.

„Este vorba de ceva istoric, care nu s-a oprit din cauza unei revoluţii… Este un spectacol care exprimă ideea că în fiecare dintre noi există un potenţial extraordinar, pozitiv, dar noi continuăm să ne uităm unul la altul într-o manieră critică, într-o manieră negativă.

Generaţia nouă nu ştie despre ce s-a întâmplat în trecut…Fără această cunoştinţă şi fără această revoltă nu vom merge mai departe”, spune Alexander Hausvater.

Din distribuție fac parte: Gogu Preda, Tatiana Serghi, Ciprian Valea, Ramona Olteanu, Ada Dumitru, Dan Andrei, Diana Bagdasar, Daniela Butuşină, Radu Bunescu, Iulia Dumitru, Oana Marcu, Andrei Nedelea, Alexandru Nuţă.

Cea de- a 22-a a “Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio şi de Forme Noi”, coordonat de directorul Nicolae Poghirc, are loc in aceste zile la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti.

 

Articolul precedentUn nou dojo va fi inaugurat la Râmnicu Vâlcea
Articolul următorSe va opri furnizarea apei potabile in centrul Râmnicului