Un bărbat din județul Vâlcea a fost amendat de jandarmi după ce şi-a scos băieţelul în vârstă de 11 ani, la cerşit, în parcarea unui supermarket din Râmnicu Vâlcea.

Totul s-a petrecut marţi după-amiază, în jurul orelor 20.30, când un jandarm aflat în timpul său liber la cumpărături, a observat în parcarea subterană a supermarketului un băiețel care se plimba printre mașini și apela la mila cetățenilor.

Având în vedere ora destul de târzie și suspiciunea că băiețelul nu acționează benevol, jandarmul a solicitat un echipaj de jandarmerie să se deplaseze la fața locului.

După aproximativ 30 de minute de discuții purtate si negocieri, jandarmii au aflat că băiețelul în vârstă de 11 ani a fost îndemnat de tatăl său, care îl urmărea cu alți membri din familie din autoturismul personal, să ceară diverse sume de bani sau alimente vâlcenilor veniți la cumpărături.

„Tatăl copilului a fost sancționat de către jandarmi conform Legii 61/1991 și informată D.G.A.S.P.C. Vâlcea”, precizează reprezentanţii Jandarmeriei Vâlcea.

Articolul precedentDacă nu porți mască nu am niciun respect pentru tine! Nu îți cred argumentele!
Articolul următorVâlcea, prezentă la Ultramaratonul Autism 24h Marea Neagră