Imagini în exclusivitate de la pregătirile finale pentru spectacolul de mapping care va avea loc, în premieră națională, în această seară, începând cu ora 19:00, în Scuarul „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea este singurul oraș care astăzi va prezenta o proiecție pe clădire, având ca tematică „Centenarul Marii Uniri”.

Spectacolul este realizat cu ajutorul unor mijloace tehnice moderne, prin proiectarea directională de unde luminoase, pe cea mai înaltă clădire din zonă, generate cu tehnologii DLP sau laser, au declarat pentru Realitatea de Vâlcea reprezentanții Teatrului vâlcean.

Spectatorii vâlceni sunt singurii din România care în această seară vor urmări, cu prilejul Centenarului, un moment de tip video mapping ce va avea la baza atat imagini de arhivă cat si imagini live din cadrul spectacolului jucat în timp real pe scena amplasată în centrul orașului.

Spectacolul este realizat de Teatrul Municipal „Ariel” cu sprijinul Primăriei Râmnicului și al Direcției Județene pentru Cultură, Vâlcea.

Articolul precedent”Breaking the circle of roma inclusion” , la Rm. Vâlcea !
Articolul următor1 Decembrie în Vâlcea