Pe data de 14 iulie 2019, locuitorii Stoeneştiului sunt invitaţi să participe la cea de-a V-a ediţie a Zilei Comunei, organizată sub genericul „Pe fir de borangic”.

Pentru că sărbătoarea să fie una de exceptie şi-au pus în joc priceperea primarul Gheorghe Dumbravă, alături de Consiliul Local, avându-i ca parteneri pe reprezentanţii Centrului de Creaţie Vâlcea, aflaţi în subordinea Consiliului Judeţean şi Asociaţia Culturală „Tradiţii Vâlcene”.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 15.30, când vor susţine alocuţiuni primarul comunei Stoeneşti, dar şi oficialităţile judeţului invitate.

„Ca în fiecare an, programul artistic va fi unul amplu, cu artişti consacraţi. Cap de afiş va fi Valentin Zamfira, urmat de Olguţa Berbec.

Mi-am dorit ca anul acesta să avem şi un duet şi i-am ales pe Marian Medregoniu şi Delia Sârbu. Totodată, am invitat şi Rapsodia Vâlceana, cu soliştii vocali Alin Pavelescu şi Ana-Maria Iorga, care vor asigura două ore de program.

Pentru muzica uşoară, l-am ales, la propunerea colegelor din primărie pe Aurel Moldoveanu, care va mai fi însoţit de încă o interpretă. Va fi maraton de muzică, dans şi voie bună, ca în fiecare an.

Muzică va fi doar live, toţi artiştii vor cânta live, aceasta fiind pretenţia mea în privinţa interpreţilor care vor urca pe scenă. Speram că localnicii să se distreze, pentru că este un moment de sărbătoare pentru comună Stoeneşti, a declarat primarul Gheorghe Dumbravă.

Comuna Stoeneşti va avea parte şi de un moment cu o încărcătură emoţională specială. Cu sprijinul Consiliului Local, primarul Gheorghe Dumbrava va premia o elevă olimpică, care face avem cinste localităţii

„Avem o elevă în clasa a VII-a care acum trece în clasa a VIII-a, Roşu Ana-Maria care este olimpică naţională la Limba şi literatura română, cu care ne mândrim. Pentru acest copil exemplar, o să oferim un premiu din partea administraţiei locale, pe care îl va primi de Ziua Comunei”, a mai declarat Gheorghe Dumbravă.

Articolul precedentNoapte de rugăciune la Catedrala Arhiepiscopală din Râmnic
Articolul următorFlorin Zamfirescu și primarul Florinel Constantinescu au dat startul taberei de teatru