Teatrul Municipal ARIEL din Râmnicu Vâlcea, sub patronajul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, prezintă prima reprezentație din acest an a spectacolului montat, in premiera, pe o scenă vâlceană.

Pentru prima dată montată pe scena teatrului vâlcean, piesa „Colonelul și păsările” este povestea unor nebuni ce plănuiesc să evadeze dintr-un institut izolat. Personajele doresc sa creeze un mic detașament ONU și sa pornească spre Strasbourg, pentru a se alătura forțelor Națiunilor Unite.

Spectacolul, montat într- o viziune modernă, cu efecte speciale și un decor inedit pentru orașul vâlcean, ilustrează dorința de a evada dintr-o realitate care te ține captiv, realitatea unei societăți care tinde să catalogheze, să încadreze în tipare clare, să transforme fiecare individ în parte a unei mulțimi uniforme.

Spectacolul aduce in prim plan situatii ale omnului contemporan, ce traieste intr-o societate in care viata sa consta uneori in minciuna si prefacatorie.

O piesa actuala care vorbeste, in final, si despre puterea fiecaruia dintre noi de a fi el insusi, intr- o lume haotica, fara sens, dar care totusi poate oferi si…libertate.

Premiera spectacolului a avut loc pe 23 martie 2018 în prezența faimosului dramaturg bulgar.

In aceasta seară, piesa scrisă de Hristo Boicev, in regia lui Vlad Popescu va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, incepand cu ora 18:30

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Mihaela Mihai, Alin Păiuș, Julliet Attoh, Mădălina Floroaica, Anca Olteanu, Cătălina Sima Getsck, Camelia Constantin, Olimpia Deaconescu, Georgiana Marin.
Scenografie, decor și costume: Irina Chirilă, asistent scenograf: Mihaela Popescu, mișcarea scenică: Lorette Enache, corepetitor Galina Nemțanu.

 

 

Articolul precedentConcurs National „La Scoala cu Ceas” , la Ramnicu Valcea !
Articolul următor13, număr cu noroc pentru S.C.M. Rm. Vâlcea !