În cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul primăriei Râmnicului, edilul Mircia Gutău a anunțat că unul dintre cele două bazine de înot pentru copii, pe care administrația locală le dorește în municipiu, a fost aprobat.

La solicitarea Primăriei municipiului, Compania Naţională de Investiţii va construi un bazin de înot şcolar, acoperit, în Ostroveni.

Compania Naţională de Investiţii a transmis săptămâna trecută Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea că obiectivul de investiţii ”Bazin de înot strada Ostroveni nr. 166 – 168” a fost cuprins în lista-sinteză a subprogramului ”Bazine de înot” aprobată prin Ordinul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei nr. 2457/12.06.2020, urmând să primească finanţare pentru a fi realizat efectiv în perioada următoare.

Viitoarea structură va avea un program permanent de funcţionare şi va asigura în mod gratuit instruirea copiilor.

Municipalitatea Râmnicului a trimis la jumătatea lunii decembrie 2019 către CNI propunerea de realizare a două bazine şcolare de înot, acoperite, unul în Ostroveni şi celălalt în Nord, anunță primăria.

Articolul precedentTrei persoane cercetate pentru mai multe furturi din locuinţe! Au creat un prejudiciu de zeci de mii de lei
Articolul următorAvarie în Râmnic. Cetațenii rugați să își asigure necesarul de apă