Construită în anii 1984, „Policlinica cu Plată” va fi modernizată.

In luna iunie a anului trecut, Constantin Rădulescu anunța modernizarea fostei “Policlinici cu plată”.

Astăzi, președintele Consiliului Județean anunță autorizarea execuției lucrărilor la obiectivul de investiţii „Reabilitare şi modernizare spaţii aferente fostei Policlinici cu Plată Vâlcea”.

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a emis pe data de 4 februarie, la solicitarea domniei sale, autorizaţia de construire.

„(…) am primit autorizaţia de construire pentru lucrările de reabilitare şi modernizare a sediului fostei Policlinici cu Plată, lucrări la finalizarea cărora vor fi realizate spaţii care să îndeplinească normele sanitare impuse de legislaţie pentru desfăşurarea activităţii Centrului de Transfuzie Sangvină Vâlcea, care se va muta în acest imobil.

Pe lângă recompartimentarea spaţiilor din cadrul fostei Policlinici cu Plată rămase în administrarea Consiliului Judeţean Vâlcea, prin proiect se mai propun lucrări pentru asigurarea circuitelor prevăzute de normele sanitare, realizarea unor căi de circulaţie separate faţă de circulaţia pacienţilor medicilor de familie sau ai cabinetului medical de la parter, precum şi alte categorii de lucrări”, a declarat Constantin Rădulescu.

Investiția presupune suma de 1.686.469,49 lei.

Durata lucrărilor, 12 luni.

„Finanțarea se va asigura din fonduri proprii şi alte fonduri legal constituite”.(Constantin Rădulescu)

Clădirea “Policlinicii cu Plată” a fost construită în anii 1984.

Din perioada Revoluţiei şi până în prezent, spațiul nu a beneficiat de nici o reparaţie majoră, ci doar de lucrări de întreţinere.

Articolul precedentLecții de supraviețuire de la Salvamont pe Transalpina !
Articolul următorConstantin Florescu alături de Constantin Cotimanis, intr- o noapte furtunoasă