Duminica, 11 noiembrie, începând cu ora 17.00, la Ramnicu Valcea va avea loc o pledoarie prin dans pentru bunatate, amabilitate, bunavointa si prietenie, in cadrul proiectului -Dance for kindness.

Astfel, Râmnicul se alatura marilor oraşe, organizand un spectacol umanitar, dedicat salvării unui copil. Evenimentul îi va reuni pe iubitorii dansului, duminică, 11 noiembrie, începând cu ora 17.00!

Trei oraşe din România – Râmnicu Vâlcea, Bucureşti şi Mediaş – au fost incluse în acţiunea Dance for kindness, o actiune populară la nivel mondial.

In celelate orase evenimentul este structurat pe mai multe etape : un Freezmob ce va sugera bunătatea, prietenia și toleranța, şi un Flashmob, ce va reda ideea de reușită prin bunătate, armonie și unitate.

La nivel mondial manifestarea se va desfășura în peste 200 de orașe din peste 60 de țări. Anul trecut, au luat parte 247 de orașe din 65 țări, de pe șase continente, iar numărul total de participanți a fost de 55.000.

„Scopul Zilei Mondiale a Bunătății este să ne uităm dincolo de noi înșine, dincolo de granițele țării noastre, dincolo de cultura noastră, de rasa noastră, de religia noastră și să ne dăm seama că suntem cetățeni ai lumii și că bunătatea este firul comun care ne unește pe toți”, se arată pe pagina oficială a evenimentului.

Acesta s-a desfăşurat pentru prima dată în anul 2012, atunci când a apărut ideea unui eveniment la nivel global în onoarea Zilei Mondiale a Bunătăţii. Astfel, la prima ediţie, au fost 30 oraşe din 15 ţări şi peste 3.500 participanţi.

Si la flasch mob- ul din Ramnic dansatorii vor purta haine de culoare portocalie, culoarea campaniei mondiale.

Articolul precedentAcorduri de cooperare si parteneriat semnate la Consiliul Judetean Vâlcea
Articolul următorHarta României Mari, realizata din torțe, in Vaideeni