Pe data de 06 august 2018, în cursul nopții, patrula din cadrul Poliției orașului Călimănești, aflându-se în patrulare pe raza orașului, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, pentru control.

În momentul în care cei doi polițiști s-au apropiat de auto, acesta a demarat în trombă, polițiștii pornind în urmărirea lui. Șoferul a intrat cu mașina în curtea unei locuinte din Călimănești, după care a venit la echipajul de poliție, adresând cuvinte și expresii jignitoare agenților de poliție.

Unul dintre polițiștii i-a cerut documentele de identitate, însă barbatul l-a apucat de gât, izbindu-l în gard. Cel de-al doilea agent de poliție a procedat la somarea persoanei și la executarea unui foc de avertisment în plan vertical.

Persoana bănuită a fugit, polițiștii pornind în urmărirea lui, însă în momentul în care a fost prins l-a lovit pe unul dintre polițiști cu piciorul, acesta fiind transportat la spital, nefiind în stare gravă.

La fața locului s-au strâns mai multe persoane, fiind necesară intervenția colegilor din cadrul SAS, a jandarmilor și a altor polițiști din cadrul Poliției orașului Călimanești, care au aplanat conflictul. Persoana în cauză are 40 de ani și este cercetată pentru ultraj !

Articolul precedentRaport de activitate la Teatrul „Anton Pann”
Articolul următorAtitudine intolerabila și limbaj licențios al unor cetățeni care solicita pasapoarte, atenționează Prefectul Florian Marin