Compoziție, culoare, dimensiuni, peisaje, cromatică și pictură, în Râmnicu Vâlcea, București și Italia, astăzi, în același timp.

Întâlnirea tinerilor prezenți la workshop urile oferite gratuit de compania vâlceană „Happy Place Events” cu pictorița Ramona Andronache, remarcată în Italia, prin expozițiile sale de pictură, a făcut posibilă astăzi o comuniune prin artă.

Ramona le- a vorbit despre tehnici de desen, în timp ce tinerii au pictat, urmând tema propusă de pictoriță.

Au avut prilejul de a vedea și câteva dintre lucrarile sale. Cea mai recentă lucrare a pictoriței, „Renașterea” este un simbol al acestei perioade, care vorbește despre durere și speranță.

Imagine

Ramona a urmat cursurile Academiei de Arte Plastice din Bucuresti, secția pictura de sevalet.

Imagine

A inceput prin a fi selectionata din 3000 de persoane sa participe la un concurs ,din care erau alesi doar 17 participanti, pentru a face o expozitie la Palazzo Ferajoli din Roma, in anul 2018.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Apoi a castigat “Tavolozza D’Argento” (Primo Trofeo Internazionale), in iunie 2018, apoi tot in iunie 2018, a castigat Premiul International „Cristoforo Colombo” si Premiul International “Raffaello”.

Imagine

Imagine

Imagine

Au urmat premiile:”Città di Parigi”, “Cultura è Identità”in concursul Arte Visivi, “Star Dell’Arte”, „Artista Dell’Anno 2019”.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentPSD lansează petiția online „Drepturi egale pentru lucrătorii romani în UE”
Articolul următor377 de copii din comuna Bujoreni, incluși în cadrul unui proiect social, au primit daruri