Un bărbat de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea, și-a luat copilul în brațe și s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de locuințe, miercuri seara. 

Totul s-a întâmplat în cartierul Traian al orașului, pe strada Cocorilor.

Potrivit IPJ Vâlcea, atât bărbatul cât și minorul sunt conștienți, fiind transportați însă la spital cu răni grave.

Astăzi, în jurul orei 16:00, polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că 2 persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc.

Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani și de copilul său minor, în vârstă de 7 ani.

La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

„Astăzi, în jurul orei 16:00, polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că 2 persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc.

Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani și de copilul său minor, în vârstă de 7 ani.

La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Vâlcea.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Sursa: Realitatea de Valcea