DN 7, care traverseaza Valea Oltului, continua sa fie o zona a mortii ! In dimineata zilei de 28 iulie 2018, in zona Cârligul Mic, a avut loc un accident de circulatie in urma coliziunii dintre un TIR si un autoturism. Traficul a fost blocat, iar la fata locului au sosit o masina de la Descarcerare, Detasamentul de Pompieri Valcea si un echipaj SMURD de la Garda Brezoi.

In urma coliziunii de pe Valea Oltului dintre autoturism si tir, au rezultat patru victime, doua incarcerate, dintre care una care nu prezenta semne vitale. Alte doua vicitme ( mama si sugar de 7 luni) primesc primul ajutor medical.

Cele trei persoane aflate in viata au fost preluate de SAJ si duse la UPU ( doua de sex feminin cu varste de 35, respectiv aproximativ 50 ani, si un sugar de 7 luni). Conducatorul auto in varsta de aproximativ 50 ani a fost declarat decedat de catre medicul SAJ.

Din primele verificari se pare ca autoturismul se deplasa pe sensul de mers Rm Valcea – Sibiu, iar tirul pe sens opus. Acesta nu ar fi adaptat viteza intr-o curba periculoasa, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu autoturismul.

Structura de transport a tirului nu a fost afectata, iar acesta nu detinea incarcatura.

Circulatia a fost reluata pe ambele sensuri in jurul orei 9:00.

Articolul precedentStrazi și gospodarii inundate in județul Valcea
Articolul următorTabara internationala la Caciulata