Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea a avut onoarea ca prin reprezentantul său, profesorul Bogdan Marinescu sa fie alături de trei mari sportivi ai județului Vâlcea și ai României, la Școala Gimnazială Anton Pann, în cadrul proiectului ”Campionii României în școli, licee și universități”.

Cu această ocazie ,în cadrul proiectului ”Campionii României în școli, licee și universități”, alături de copii a venit fosta atletă de performanță, multiplu medaliată la Campionatele Naționale de Atletism, actualmente antrenor de atletism și director la C.S. CHIMIA Râmnicu Vâlcea, Lelioara Alexandrescu.

Dinu Paul – Viorel, campion mondial, campion european, multiplu campion național și câștigator al Cupei Romaniei la karate, Maestru al Sportului, Antrenor Emerit, și Maestru Emerit al Sportului, prin Ordin de Ministru al Tineretului și Sportului, obtinand în anul 2017 Centura Neagră și gradul 5 DAN Karate Shotokan, a împărtășit din experiența sa celor mici.

Tot despre performanță în sport a vorbit si Bîlă Andreea – Raluca, multiplă campioană națională, europeană și mondială de Karate și câștigătoare a Cupei României la karate, Maestru Emerit al Sportului, prin Ordin de Ministru al Tineretului și Sportului, obtinând în anul 2014 Centura Neagră și gradul 2 DAN.

 

Articolul precedentMonumentul Independentei, intr- o lumina noua
Articolul următorSărbătoare pentru copii, sub semnul ”Micului Dovleac Înfricoşător”!